Huisregels Simplon Hostel

Privacy

Wij streven ernaar om je privacy te respecteren, maar we zijn wel bevoegd om je kamer te betreden als je onze huisregels overtreedt.

Gezamenlijke ruimtes

Wij vragen je om de gezamenlijke ruimtes, zoals de slaapzalen, de douche, het toilet en het terras netjes achter te laten.

Keuken

Wil je iets opwarmen in de magnetron of heb je een bord en bestek nodig? Vraag dat dan aan ons personeel. De keuken is niet open voor gasten zonder toestemming.

Schoonmaak

Het schoonmaken van de zalen en kamers wordt gedaan tussen 12:00 en 16:00. In deze tijd worden de kamers opgeruimd, de bedden opgemaakt en het sanitair schoongemaakt. De slaapzalen en kamers zijn dan gesloten, als je meerdere dagen verblijft kan je wel op je bed of kamer blijven.

Linnengoed

Als je voor langere tijd bij ons verblijft, geef dan zelf even aan wanneer je schoon beddengoed wenst. Met oog op duurzaam gebruik van het bedlinnen wordt het beddengoed niet zonder meer vervangen. Als je dit vóór 11:00 aangeeft wordt het dezelfde dag nog tijdens de schoonmaak gedaan.

In- en uitchecken

Tussen 16:00 en 22:00 kan je bij ons inchecken. Uitchecken doe je vóór 12:00 op de dag van vertrek. Wil je buiten onze reguliere inchecktijden aankomen? Bel of mail ons dan even vooraf. We kunnen je laten weten of de kamer beschikbaar is als je eerder wil inchecken en we kunnen rekening houden met een late aankomst.

Als je eerder aankomt dan 16:00 kan je altijd je bagage bij ons in de bagageruimte stallen terwijl wij de kamer schoonmaken.

Roken

Binnen het hostel mag je niet roken. Buiten, op ons terras, mag wel gerookt worden. Op roken in de kamers en slaapzalen staat een boete van € 50,-.

Alcohol en drugs

Alcoholmisbruik en gebruik van drugs is niet toegestaan. Je mag geen alcohol en drugs meenemen naar de slaapzaal. Op het terras mag ook geen softdrugs gebruikt worden.

Geluidsoverlast

Tussen 23:00 en 7:00 is het stil in het hostel. Houd rekening met je mede-gasten als je ’s avonds en ’s nachts binnenkomt op de slaapzalen. Speel alsjeblieft geen luide muziek in de slaapzalen of op de binnenplaats.

Persoonlijke eigendommen

Grote bagage; koffers, tassen en andere spullen die niet in een kluisje passen kan je gratis bij ons in de bagageruimte stallen. Je kunt ook een kluisje bij ons huren, maar dan moet je wel zelf een slotje meenemen of je kunt bij ons eentje kopen voor €3,00 . Gebruik van de bagageruimte en kluisjes is op eigen risico, Simplon Hostel is niet aansprakelijk voor diefstal of vermissing van eigendommen.

Vernielingen en vermissing

Bij diefstal en vernieling van eigendommen wordt aangifte gedaan bij de politie. Simplon Hostel is niet aansprakelijk voor diefstal of verlies van eigendommen. Bij schade aan eigendommen van Simplon Hostel wordt de schade verhaald op de aanstichter of op het aanspreekpunt van de groep.

In geval van brand

Als het brandalarm afgaat blijf dan kalm en volg de aanwijzingen van het personeel.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan in het hostel. Met uitzondering van geleidehonden en hulphonden.

Groepen

Als je met een groep bij ons overnacht zullen we proberen om jullie zoveel mogelijk bij elkaar in de buurt te plaatsen. Het kan voorkomen dat er andere gasten bij je op de slaapzaal liggen. Houd rekening met je medegasten. Bij groepen groter dan 8 personen vragen wij om een borg. Als je onze huisregels overtreedt kan de borg ingehouden worden.

Slaapzalen

 – Houd de looppaden vrij voor je medegasten.

 –  Afval gooi je in de afvalbak.

 – Eten en drinken is niet toegestaan op de slaapzalen.

 – Veroorzaak geen geluidsoverlast, speel geen luide muziek en denk bij late binnenkomst aan de andere, slapende, gasten.

 – Verleng je verblijf vóór 12:00. Als je dit niet doet, maar er liggen nog wel spullen op en om je bed heen dan zullen onze medewerkers deze spullen verwijderen. Je kan ze dan ophalen bij de receptie.

 – Zet geen wekkers. Als je gewekt wil worden kan je dit aangeven bij de receptie, dan wordt je door één van onze medewerkers gewekt.

Gedrag

Gedraag je respectvol naar andere gasten en ons personeel en houd je aan onze huisregels. Als je ongewenst gedrag vertoont kunnen wij jou of leden van je groep de toegang weigeren. Onder ongepast gedrag wordt onder andere verstaan:

Dronken en luidruchtig gedrag; het overtreden van de huisregels; gedrag dat aanstootgevend is voor andere gasten en ons personeel.

Volg ons:

Contact

Simplon Hostel
Boterdiep 73-2
9712 LL Groningen

info@simplonhostel.nl
050 313 52 21

Openingstijden:
receptie 24/7 geopend

Fietsverhuur Simplon Hostel:
klik hier voor de voorwaarden

Lees onze huisregels

Onderdeel van

Handelsnaam: Simplon Hostel
KVK-nummer: 02060268
BTW-nummer: 8053.66.544.B01
Algemene voorwaarden