Groepsovernachtingen

Organiseer je groepsovernachting bij Simplon Hostel

Simplon Hostel is ideaal voor scholen, universiteiten, sportverenigingen, familiebijeenkomsten en welke groep dan ook. We hebben ruime ervaring met groepen dus we weten wat er nodig is om een fijne overnachting te bieden. Door onze 24-uurs receptie is Simplon Hostel een goede keuze als je van plan bent om de Stad in te gaan.

Voor vragen, informatie of het aanvragen van een offerte kunt u bellen en mailen:

E-mail: info@simplonhostel.nl
Telefoon: 050 313 5221

 

Uitermate geschikt voor grote groepen die dichtbij het centrum van Groningen willen verblijven op een unieke locatie. Met onze industriële uitstraling en ons gezellige binnenplein zijn we een bijzondere plek.

Slaapzalen en Kamers

Onze zalen hebben een grote capaciteit, in totaal 50 bedden. Verspreid over 4 zalen. Elk bed heeft een ombouw, eigen stopcontact een een lampje. Dan heb je ook op zo’n grote zaal ook nog wat privacy. Beddengoed is altijd inclusief, je hoeft dus zelf geen slaapzak mee te nemen.
We bieden ook één-, twee-, drie- en vierpersoons (privé) kamers. 

 

Ontbijt, lunch & diner

‘S ochtends serveren we een uitgebreid ontbijt, tussen 7:00 en 11:00. Heb je dieetwensen, allergieën, ben je vegetarisch, veganistisch of wil je graag glutenvrij ontbijten? Laat het ons weten. Dan passen we ons ontbijt aan.

We werken samen met onze buren, Proeflokaal de Prael, waar heerlijk geluncht en gedineerd kan worden. Arrangementen zijn mogelijk.

Neem contact op met Simplon Hostel

Info@simplonhostel.nl

Simplon Hostel
Boterdiep 73-2
9712 LL Groningen
050 313 52 21

Openingstijden:
receptie 24/7 geopend

Lees onze huisregels

Volg ons:

Huur goedkoop een fiets bij Stallingen, Centraal Station: klik hier

Onderdeel van