Groepsovernachtingen

Organiseer je groepsovernachting bij Simplon Hostel

Simplon Hostel is ideaal voor scholen, universiteiten, sportverenigingen, familiebijeenkomsten en welke groep dan ook. We hebben ruime ervaring met groepen dus we weten wat er nodig is om een fijne en goedkope overnachting te bieden.

Uitermate geschikt voor grote groepen die dichtbij het centrum van Groningen willen verblijven op een unieke locatie. Met onze industriële uitstraling en ons gezellige binnenplein zijn we een bijzondere plek.

Slaapzalen

Vanwege de COVID 19 hebben we van de zalen groepskamers gemaakt waar u met een groep van 4 tot 8 personen kunt overnachten. Een aantal van deze kamers is inclusief ontbijt, bij de andere groepskamer kunt u daarvoor kiezen.

Deze kamers hebben stapelbedden afgeschermd met een ombouw met elk een eigen stopcontact en lampje. Gezelligheid met ook privacy. Voor beddengoed is gezorgd dus je hoeft niet te sjouwen met dekens of slaapzakken.

Ontbijt, lunch & diner

We serveren een ontbijt voor slechts €6,50. Dit ontbijt zit bij de kamers in. Dieetwensen zoals vegetarisch, veganistisch of glutenvrij zijn mogelijk: laat het ons weten. Dit ontbijt wordt momenteel genuttigd op de kamers en klaargezet op de gang op het tijdstip dat u heeft aangegeven. Lunchpakketjes zijn ook te bestellen. We werken samen met onze buren Proeflokaal de Prael waar heerlijk geluncht en gedineerd kan worden. Arrangementen zijn mogelijk.

24/7 receptie

Uitgaan in Groningen kan tot laat in de uren en daarom kun je de hele nacht terugkomen in het hostel: er is geen sluitingstijd. 

Kortom.

Simplon Hostel is de plek waar je kunt overnachten, ontbijten, gezellig samen kunt komen of van waaruit je de stad Groningen kunt verkennen. Ideaal voor studenten, dagjesmensen en nachtbrakers.

Neem contact op met Simplon Hostel

Info@simplonhostel.nl

Simplon Hostel
Boterdiep 73-2
9712 LL Groningen
050 313 52 21

Lees onze huisregels

Volg ons:

Onderdeel van