Groepsovernachtingen

Organiseer je groepsovernachting bij Simplon Hostel

Simplon Hostel is ideaal voor scholen, universiteiten, sportverenigingen, familiebijeenkomsten en welke groep dan ook. We hebben ruime ervaring met groepen dus we weten wat er nodig is om een fijne en goedkope overnachting te bieden.

Uitermate geschikt voor grote groepen die dichtbij het centrum van Groningen willen verblijven op een unieke locatie. Met onze industriële uitstraling en ons gezellige binnenplein zijn we een bijzondere plek.

Slaapzalen

Het Simplon Hostel is de plek in Groningen voor een groepsovernachting. Met drie grote zalen en een kleine zaal kunnen groepen tot 56 personen hier overnachten. Daarnaast hebben we ook kamers dus in totaal kunnen hier 95 personen verblijven.

Op de zalen houden we rekening met de wensen van onze gasten: onze zalen hebben stapelbedden afgeschermd met een ombouw met elk een eigen stopcontact en lampje. Gezelligheid met ook privacy. Voor beddengoed is gezorgd dus je hoeft niet te sjouwen met dekens of slaapzakken.

Ontbijt, lunch & diner

We serveren in de ochtend tot 11.00 een uitgebreid ontbijt voor slechts €6,50. Dieetwensen zoals vegetarisch, veganistisch of glutenvrij zijn mogelijk: laat het ons weten. Lunchpakketjes zijn ook te bestellen. We werken samen met onze buren Proeflokaal de Prael waar heerlijk geluncht en gedineerd kan worden. Arrangementen zijn mogelijk.

Ruimte voor jou

Het Hostel heeft verder een ruimte waar je kunt vergaderen of bijeen kunt komen voor een presentatie. Mocht je als groep dit willen dan kunnen we in overleg bespreken wat mogelijk is. En in onze gezellige loungeruimte kun je genieten van een kopje koffie, thee of een drankje. De spelletjes liggen klaar om gebruikt te worden.

24/7 receptie

Uitgaan in Groningen kan tot laat in de uren en daarom kun je de hele nacht terugkomen in het hostel: er is geen sluitingstijd. 

Kortom…

Simplon Hostel is de plek waar je kunt overnachten, ontbijten, gezellig samen kunt komen of van waaruit je de stad Groningen kunt verkennen. Ideaal voor studenten, dagjesmensen en nachtbrakers.

Neem contact op met Simplon Hostel

Info@simplonhostel.nl

Simplon Hostel
Boterdiep 73-2
9712 LL Groningen
050 313 52 21

Lees onze huisregels

Volg ons:

Onderdeel van