Groepsovernachtingen

Boek nu je groepsovernachting bij Simplon Hostel! 

Simplon Hostel is een ideale plek om te verblijven voor scholen, sportverenigingen, families, vriendengroepen of welke groep dan ook. We hebben veel ervaring met (grotere) groepen en weten wat nodig is om een fijne overnachting te bieden. Door onze 24-uurs receptie is ons hostel een goede keuze als je van plan bent Groningen te bezoeken met een groep.

Voor vragen, informatie of het aanvragen van een offerte kun je bellen of mailen naar:

info@simplonhostel.nl
050 313 52 21 

Uitermate geschikt voor grote groepen die dichtbij het centrum van Groningen willen verblijven op een unieke locatie. Met onze industriële uitstraling en ons gezellige binnenplein zijn we een bijzondere plek.

Slaapzalen en Kamers

Onze zalen bieden in totaal plek aan 52 mensen. Verdeeld over 4 zalen bieden we plek aan 52 bedden. Elk bed heeft een ombouw, eigen stopcontact en een lampje. Erg fijn want dan heb je privacy in een grote zaal. Het beddengoed is altijd inclusief dus je hoeft zelf niks mee te nemen! Daarnaast bieden we ook privékamers voor één, twee, of drie/vier personen. We hebben ook een appartement dat ideaal is voor gezinnen of vier personen

Beddengoed is altijd inclusief, je hoeft dus zelf geen slaapzak mee te nemen.

We bieden ook één-, twee-, drie- en vierpersoons (privé) kamers.

 

Ontbijt, lunch & diner

‘s Ochtends serveren we een uitgebreid ontbijt, tussen 8:00 en 11:00 uur. Heb je dieetwensen, allergieën, ben je vegetarisch, veganistisch of wil je graag glutenvrij ontbijten? Laat het ons weten. Dan passen we het ontbijt aan!

We werken samen met onze buren, Proeflokaal de Prael, waar heerlijk geluncht en gedineerd kan worden. Arrangementen zijn mogelijk.

Volg ons:

Contact

Simplon Hostel
Boterdiep 73-2
9712 LL Groningen

info@simplonhostel.nl
050 313 52 21

Openingstijden:
receptie 24/7 geopend

Fietsverhuur Simplon Hostel:
klik hier voor de voorwaarden

Lees onze huisregels

Onderdeel van

Handelsnaam: Simplon Hostel
KVK-nummer: 02060268
BTW-nummer: 8053.66.544.B01
Algemene voorwaarden