Groepsovernachtingen

Organiseer je groepsovernachting bij Simplon Hostel

Simplon Hostel is ideaal voor scholen, universiteiten, sportverenigingen, familiebijeenkomsten en welke groep dan ook. We hebben ruime ervaring met groepen dus we weten wat er nodig is om een fijne en goedkope overnachting te bieden. Door onze 24-uurs receptie is Simplon Hostel een goede keuze als je van plan bent om de stad in te gaan.

Uitermate geschikt voor grote groepen die dichtbij het centrum van Groningen willen verblijven op een unieke locatie. Met onze industriële uitstraling en ons gezellige binnenplein zijn we een bijzondere plek.

Slaapzalen

Vanwege de maatregelen omtrent het Coronavirus zijn onze slaapzalen momenteel maar voor de helft beschikbaar. Er zijn in totaal 18 bedden beschikbaar, verspreid over twee slaapzalen. 

Als je op zoek bent naar accommodatie voor een grote groep, neem dan contact met ons op via info@simplonhostel.nl

Ontbijt, lunch & diner

We serveren een ontbijt voor slechts € 6,50. Dit ontbijt zit bij de prijs voor de kamers in. Heb je dieetwensen, allergieën, ben je vegetarisch, veganistisch of wil je graag glutenvrij ontbijten? Laat het ons weten. We doen ons best om hierin te voorzien. Ontbijt wordt momenteel deels geserveerd als buffet en deels geserveerd op de kamer. Voor de kamers wordt het ontbijt klaargezet op de gang op het tijdstip dat u heeft aangegeven. We werken samen met onze buren Proeflokaal de Prael waar heerlijk geluncht en gedineert kan worden. Arrangementen zijn mogelijk.

24/7 receptie

Uitgaan in Groningen kan tot laat in de uren en daarom kun je de hele nacht terugkomen in het hostel: er is geen sluitingstijd. 

Kortom.

Simplon Hostel is de plek waar je kunt overnachten, ontbijten, gezellig samen kunt komen of van waaruit je de stad Groningen kunt verkennen. Ideaal voor studenten, dagjesmensen en nachtbrakers.

Neem contact op met Simplon Hostel

Info@simplonhostel.nl

Simplon Hostel
Boterdiep 73-2
9712 LL Groningen
050 313 52 21

Lees onze huisregels

Volg ons:

Onderdeel van